27 آبان 1402

اعتراض ثالث اجرایی توقیف خوردو

دسته بندی : حقوقی | اعتراض ثالث٬ جلب ثالث
محمدرضا امانی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر .من یک ماشین در تاریخ 30/06/1401 با وکالت نامه و قولنامه دست نوشته بابت طلبی که داشتم از یک نفر گرفتم .ماشین بدهی لیزینگ داره و تعویض پلاک نتونستم انجام بدم چون پرداخت نکرده بود .بعد از گذشت یکسال و دوماه ماشین توسط راهنمایی رانندگی توقیف شد و متوجه شدم در 3تاریخ 9/12/1401 اولین توقیفی روی پلاک و دوم در تاریخ 4/2/1402 و سومی در تاریخ 12/4/1402 توقیف گرفته شده برای صاحب قبلی که بنده ازش ماشینو گرفتم .پلاک و مدارک همه به اسم نفر اوله و من مدارک و وکالت تامالختیار بدون تاریخ و قولنامه بنام من هست و تاریخ تحویل گرفتن من یکسال زودتر از این توقیفی ها هست .اعتراض ثالث اجرایی هم به هر 3 پرونده توقیفی زده ام .میخواستم ببینم چه درخواسته دیگه ای میتونم بزارم ماشینم را بتوانم از توقیف این عزیزان خارج کنم و ماشین را ازاد کنم در سریع ترین زمان

پاسخ کارشناس حقوقی :

باسلام، از لحاظ حقوقی راه دیگری در این راستا وجود ندارد و جنابعالی می بایست تا زمان رسیدگی به دعوی اعتراض ثالث صبر بفرمایید.