12 آذر 1402

اعتراض شخص ثالث نسبت به اموال

دسته بندی : حقوقی | اعتراض ثالث٬ جلب ثالث
مجتبی اکبری
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام، بنده از بابت خودور سواری از شخص ثالثی به دادگاه شکایت کردم،که امتیاز خودرو سواری متعلق به بنده بوده و پولش را بنده به ایران خودرو واریز کردم، ولی چون سند به نام شخص ثالث هستش ، طرف بعد تحویل خودرو حاضر به تحویل به بنده نیستش، حالا قاضی پرونده با توجه به مدارک خواهان حضور شاهدین شده است، و با توجه به حکم قاضی نقل و انتقال خودرو بسته شده است. ولی با نزدیک شدن وقت دادگاه شخص ثالث از طریق قول نامه خودور را فروخته است. حالا من چطوری می توانم جلوی فروش خودرو را بگیرم و یا اصلا چه اقدامی رو باید انجام بدهم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام خدمت شما دوست گرامی ابتدا موضوعی که یاید ذکر شود این است که نقل و انتقال امتیاز خودرو تا زمانی که در رهن شرکت سازنده است امکان ندارد، و این موضوع اختلافی است. متعاقبا شما نسبت به خودروی موردنظر دستور موقت مبنی بر جلوگیری از نقل و انتقال را از شورا مطالبه کنید و سپس دادخواست اثبات مالکیت و استرداد ماشین رو مطرح بفرمایید.