30 آذر 1402

از بنده شکایتی شده. مبنی بر تصرف

دسته بندی : کیفری | تصرف عدوانی یا مزاحمت یا ممانعت از حق مجدد
قاسم عنافچه
کارآموز وکالت
سوال کاربر :

با سلام ،از بنده شکایتی شده مبنی بر تصرف عدوانی شاکی قبلآ دعوای تحویل مبیع کرده بود وبه دلیل مشاعی بودن ملک عدم استماع دعوای خواهان صادر شده بود، شاکی سند رسمی دارد،آیا با داشتن سند رسمی می‌تواند اثبات مالکیت کند وبنده را محکوم کند ،بنده چکار باید انجام بدهم لطفآ راهنمای کنید.

پاسخ کارآموز وکالت :

با سلام در صورتی که با طرف مقابل شراکت در زمین دارید نباید بودن اذن طرف در آن تصرف فیزیکی نمود لذا می‌توان عنوان کیفری بر آن مترتب نمود برای مشاوره دقیق تر از طریق سایت تماس تلفنی بگیرید