08 دی 1402

پیگیری پرونده دخالت در امور پزشکی

دسته بندی : جرایم پزشکی | دخالت در امور پزشکی و دارویی
الهه طالبی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

اتهام: اشتغال به امور پزشكي بدون پروانه رسمي
باسمه تعالی: دادگاه با بررسي اوراق و محتویات پرونده باکفایت دادرسی و معد بودن پرونده برای صدور رای ختم دادرسی
را اعالم و با استعانت از خداوند متعال ، با تكیه بر شرف و وجدان قضایی به شرح زیر مبادرت به صدور رأي مي نماید:
( رأی دادگاه( رأی دادگاه )
در خصوص اتهام خانم ستاره کريمی فرزند محمدکرم ، 34 ساله، آزاد به لحاظ عدم دسترسی دائر بر مداخله در امور
پزشکی بدون دریافت پروانه موضوع شکایت آقای محمدرسول نعیمی ده باغی؛ بدین شرح شاکی مدعی است در تاریخ
1401/12/11 جهت لیزر موهای زائد خط ریش به کلینیک خانم دکتر نفیسه شریفیان واقع در چهار راه گلستان مراجعت
به علت نبودن وی در مطب خانمی بنام کریمی پس از هماهنگی با ایشان اقدام به عمل لیزر برای وی انجام داده بدواً ازخانم دکتر نفیسه شریفیان شاکی موضوع به سازمان نظام پزشکی کرمانشاه اعالم می گردد سازمان مزبور به لحاظ انکار
سریع خانم دکتر و عدم ارائه دالیل کافی و وجود شبهه بررسی موضوع را به بعد اثبات در محاکم قضائی محول نموده
است. در طی تحقیقات و درخواست پلیس از خانم دکتر مشخصات خانم ستاره کریمی اعالم می دارد شا

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام، وقت بخیر این صرف قسمتی از دادنامه است سوال خودتان را در ارتباط با این موضوع مطرح نمایید.