نحوه ثبت شکایت در دفتر خدمات قضایی

دسته بندی : جرایم پزشکی | دخالت در امور پزشکی و دارویی
محسن حاجی آبادی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

چطورشکایت کنم کجابایدبرم ازطریق گوشی میتونم شکایت کنم سامانه ثنا،بعدمن فقط از اون آرایشگریه شماره تلفن دارم خودش هنوزازچیزی خبرنداره من هنوز چیزی بهش نگفتم به نظرشماباهاش تماس بگیرم بگم موضوع یاچیکارکنم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام شما باید از طریق دفتر خدمات قضایی ثبت شکایت کنید. اگر میخواید شکایت کنید نیازی به اطلاع دادن ندارید ابلاغ میکنن همون شماره تلفن هم کافیه برای شروع پرونده