مشکلات پوستی بعد از لیزر

دسته بندی : جرایم پزشکی | دخالت در امور پزشکی و دارویی
محسن حاجی آبادی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

بنده لیزر خال و لک صورت انجام میدم مدرک هم دارم خانمی اومدن برای لیزر لک صورتشون با رضایت کامل خودش و اصرار که برام انجام بده بنده بهش گوش زد کردم که انجام نده خودش اصرار داشت حالا شاکی هست که چرا جاش خوب نمیشه و لک من بدتر شده در ضمن به توصیه های بعد لیزر عمل نکرده و کرم که 6 سال از تاریخ انقضاء گذشته بوده زده روی زخمش حالا میگه می خوام برم شکایت کنم آیا اگه شکایت گنه بنده باید دیه به ایشون بدم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام وقت بخیر اگر شما تخلف نکرده باشید و دارای مجوز باشید مقصر شناخته نخواهید شد. بستگی به مدارک و مستنداتی که شاکی در دست داره میتونید دفاع کنید و نتیجه بگیرید و دیه ثابت نخواهد بود.