08 دی 1402

دخالت در امور پزشکی و دارویی

دسته بندی : جرایم پزشکی | دخالت در امور پزشکی و دارویی
مریم محمدی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

خانم دکتره
نفیسه شریفیان در نزد بازپرس بیان نموده عمل لیزر توسط منشی موقت ایشان خانم ستاره کریمی انجام شده است و استعالم
از حوزه نظارت بر درمان دانشگاه علوم پزشکی در پاسخ اعالم شده متهمه یادشده فاقد هر گونه مجوز در حرف پزشکی
و پیرا پزشکی می باشد ،مفاد کیفر خواست صادره از دادسرای عمومی و انقالب شهرستان کرمانشاه ، و اینکه علی رغم
ابالغ احضاریه حضور نیافته، عذری اعالم نکرده و الیحه ی دفاعیه نیز تقدیم نداشته. علی هذا با توجه به عدم مراجعه و
حضور متهمه در جلسه رسیدگي بدون اعالم هرگونه عذر موجه علیرغم مطالب ذكر شده و مضي مهلت و انتظار كافي
دادگاه با توجه به ابالغ قانوني به وی و سایر قرائن و امارات موجود در پرونده بزهكاري نامبرده را ثابت و محرز تشخیص
داده و به استناد ماده 3 قانون مقررات مربوط به امور پزشکی و دارویی و مواد خوردنی و آشامیدنی مصوب /1334/03
29 با اصالحات و الحاقات بعدی مشارالیها را بابت اتهام انتسابی به پرداخت مبلغ پنجاه ميليون لاير جزای نقدی در حق
صندوق دولت محکوم می نماید. رأي صادره با توجه به مطالب صدرالذكر و مستنداً به مواد 406-375-344-342-340
قانون آیین دادرسي كیفري مصوب 139

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام کاربر گرامی سوالتان به صورت ناقص طرح شده است .لطفا اگر قصد ارسال متن رای دارید از قسمت درخواست های حقوقی سایت اقدام نمایید تا امکان پاسخگویی به شما فراهم گردد