10 دی 1402

ورود به عنف و ضرب وشتم

دسته بندی : کیفری | ورود به منزل و مسکن دیگری به عنف و تهدید
مجتبی اکبری
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام آیا ورود و ضرب شتم به کارگاه محل کار که زن و بچه آن شخص هم حضور داشته و درب کارگاه هم باز بوده ، ورود به عنف محسوب میشه یا نه؟و اینکه آیا هزینه های درمانی و پزشکی به غیراز دیه تعلق میگیره یا نه؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام و عرض ادب خدمت شما دوست گرامی بله در صورت اثبات و ورود به عنف محرز است. ضمنا مطالبه خسارت مازاد بر دیه علی الاصول قابل مطالبه نیست‌