19 دی 1402

تصرف عدوانی از مال مشاعی

دسته بندی : کیفری | تصرف عدوانی یا مزاحمت یا ممانعت از حق مجدد
محمد بابایی فیشانی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام.
آپارتمان قولنامه ای 2 طبقه در کرج هست. مادر بنده مالک طبقه اول هست، و مالک طبقه دوم، راه ورودی به پشت‌بام را درب گذاشته و درب سرویس بهداشتی اش هم به راهرو باز می‌شود. می‌گویید طبق قولنامه ای که برای واحد خود دارد، آن قسمت متلعق به اوست، اما آن قسمت قاعدتا جزو مشاعات است!
میخوام اقدام به ثبت دعوی تحت عنوان ایجاد مزاحمت (درب سرویس بهداشتی) و ممانعت از حق (بستن مسیر پشت بام) بکنم. لطفا راهنمایی بفرمایید

پاسخ کارشناس حقوقی :

بااحترام - کاربر محترم تصرف عدوانی از مال مشاع و ممانعت از حق طرح دعوای کیفری نمایید