02 اسفند 1402

نگهداری کبوتر و وسایل شخصی در مشاعات ساختملن

دسته بندی : کیفری | تصرف عدوانی یا مزاحمت یا ممانعت از حق مجدد
مهسا آخانی
کارآموز وکالت
سوال کاربر :

سلام من از همسایه بابات نگهداری کبوتر و نگهداری بیش از حد وسایل در مشاعات شکایت کردم. ایشون در دادگاه هم پذیرفت که کبوتر نگهداری می کند اما درنهایت قضای حکم بر منع تعقیب ایشون صادر کرد.؟ مگه نگهداری کبوتر در مشاعات جرم نیست؟ و می تونم درخواست تجدید نظر بدم یا خیر؟

پاسخ کارآموز وکالت :

کاربر محترم با سلام اقدام ایشان مصداق تصرف عدوانی است که شکایت کیفری مستلزم داشتن سند رسمی مالکیت است‌ اگر مالکیت شما رسمی هست اقدام به تجدیدنظر کنید چنانچه سند مالکیت ندارید می توانید دادخواست حقوقی تصرف عدوانی را مطرح کنید.