11 بهمن 1402

شکایت بابت تصرف عدوانی

دسته بندی : کیفری | تصرف عدوانی یا مزاحمت یا ممانعت از حق مجدد
مریم محمدی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام و خسته نباشید
من سوالم مرتبط هست به سوال قبلی من که 8 بهمن پرسیدم و پاسخ دادید
شخصی از من به خاطر نداشتن کلید پارکینگ از من شکایت تصرف عدوانی و ممانعت از حق کرده البته این شخص پارکینگ ندارد و خلاصه من متوجه شدم که طبق قانون اشخاصی هم که پارکینگ ندارند باید کلید پارکینگ را داشته باشند من هم رفتم کلید رو به مستاجرش دادم و در واقع مطلع شد که کلید داره حالا ظاهراً نمیخاد شکایتش رو پس بگیره عملا ادامه دادن شکایتش دیگه اتهام دروغ هست که به من زده خواستم ببینم ادامه پیدا کردن این شکایت در روز دادگاه چه اتفاقی میوفته ؟ و من میتونم ازش اعاده حیثیت کنم و خلاصه ازش شکایت کنم که تو اتهام دروغ زدی؟ ممنون میشم تمام جوانب و حالت ها را بهم توضیح بدید
با سپاس

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام کاربر گرامی شما در برهه ای این عمل مجرمانه را انجام داده اید و طبیعتا باید بابت همان برهه مجازات می تعیین شود و تحویل بعدی کلید اثری ندارد.تا زمانی که حکم به نفع شما صادر نشده امکان اعاده حیثیت وجود ندارد.