04 بهمن 1402

سهم شریک خود را در لوازم گاراژ خریداری نمودم اما ایشان ایجاد مزاحمت مینماید

دسته بندی : کیفری | تصرف عدوانی یا مزاحمت یا ممانعت از حق مجدد
Faranak Zangene
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام بنده لوازم و متعلقات یک گاراژ را با شخصی شریک بودم که هفت روز پیش با توافق انجام شده بنده سهم شریک خود را خریداری کردم و قردادی بابت این کار نیز تنظیم شد و دو نفر شاهد هم امضا کردند و بنا بر این شد تا پانزده روز دیگر وجه به حساب ایشان واریز گردد ولی ایشان بعد از شش روز دوباره نظر خود را برگردانده و باعث مزاحمت در محل کار و تهدید به قفل کردن درب گاراژ می‌کند میخواستم راهنمایی بکنید بابت این کار ممنون

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

شرط فسخ در قرارداد شما به چه صورت تنظیم شده در صورتی که زمان آن منقضی شده عمل ایشان جرم ایجاد تصرف عدوانی ،مزاحمت و ممانعت از حق می‌باشد و میتوانید شکایت کیفری تنظیم کنید