21 دی 1402

بنده به دلیل علیه نظام با انتشار محتویات

دسته بندی : کیفری | اقدام علیه امنیت ملی
قاسم عنافچه
کارآموز وکالت
سوال کاربر :

سلام‌.
بنده به دلیل تبلیغ علیه نظام با انتشار محتویات رایانه ای، با اینکه تمام انتقادات و استوری اینستاگرام من برای قبل از عفو رهبری یعنی تا بهمن 1401 بوده و بعد از عفو هیچ فعالیتی نداشتم و با اجبار در سپاه مجبور به امضای کار نکرده شده ام. بدون دلیل قانع کننده ، برای من 8ماه تعزیری محکوم شدم که 7ماه آن را تعلیق کردند، یک ماه حبس برام بریدند. آیا با تجدید نظر میشه حکم برائت گرفت، و من چگونه باید ثابت کنم که تمام محتویات اینستاگرامم برای قبل از عفو بوده،؟؟؟؟ و سپاه چه گونه باید ثابت کنه که برای بعد بوده. درصورتی که واقعا نبوده برای بعد از عفو....... من باید چی کنم که تبرئه بشم؟؟؟؟؟؟ سپاه فقط چندتا برکه پرینت شده داره از من. میگه بخشی از اینها برای بعد از عفو رهبری بوده... اونم نمی‌دونم چرا بدون دلیل

پاسخ کارآموز وکالت :

یا سلام با توجه به اهمیت موضوع نظر بنده باید وکیل اختیار نمایید