27 دی 1402

نظارت بر عملکرد پرستاران

دسته بندی : جرایم پزشکی | دخالت در امور پزشکی و دارویی
یاسمین افشاری فرد
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام روز بخیر
آیا در مورد عملکرد پرستارها در کلینیک های زیبایی بخش نامه یا آیین های مرتبط در سازمان نظام پزشکی و سازمان غذا دارو یا وزارت بهداشت وجود دارد؟ جرایم این دسته در کجا آمده است؟ مستند قانونی موجود است؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام کاربر گرامی نظارت بر عملکرد پرستاران طبق قانون قانون ايجاد سازمان نظام پرستاري جمهوري اسلامي ايران مصوب 1380,09,11 می باشد. که در صورت هر گونه تخلف از سوی ایشان طبق ساز و کار این قانون به آن رسیدگی می گردد.