19 بهمن 1402

اعاده دادرسی از دادنامه کیفری

دسته بندی : کیفری | اعاده دادرسی
عباس جاوید
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام من به اتهام خیانت در امانت به شش ماه حبس تعزیری محکوم شدم که نوشته بود ظرف 20 روز حق اعتراض دارید وپس از ان ظرف همین مهلت قابل اعتراض در دادگاه تجدید نظر استان میباشد که من کلا یادم رفت برم اعتراض بزنم الان پیامک اومد ظرف مدت 5 روز باید خودتون رو به اجرای احکام استان جهت اجرای حکم حاضر شوید نتیجه عدم حضور جلب است الان من دیگه امکان اعتراض دارم یا خیر به حکم

خواهشا راهنمایی بفرمایید

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام و احترام دادنامه را ارسال کنید تا مورد بررسی قرار گیرد با توجه به توضیحات تنها راه اعتراض به دادنامه فوق الذکر اعاده دادرسی می باشد که در صورت قبول اعاده باعث توقف اجرای حکم میگردد.