22 بهمن 1402

مینی بوس همسایه جنب منزل پارک می شود چگونه مانع شد؟

دسته بندی : کیفری | مزاحمت ملکی
عبدالمجید عبدی دزفولی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر
من خونم ویلایی و یه همسایه دارم خونش دوتا خونه اون ور تر سمت راست ما و ردیف روبه روی ما تو کوچه میشه و یه مینی بوس داره که ماشینش کنار دیوار خونم می زاره هم مرز درب خونم و چند بار هم ازش خاستم ماشینش در خونش بزاره و جای پارک هم داره در خونش ولی توجهی نمی کنه.
من می تونم اقدام قانونی بکنم؟چون واقعا اذیت کنندس و خونه ما سر دو نبش و حتی می تونه تو کوچه بقل خونم پارک کنه ولی میاد ماشینش می چسبونه به درب منزل ما

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام بدوا اظهارنانه رسمی براشون ارسال کنید تا از قراردادن خودرو جنب منزل شما خودداری کند چنانچه افاقه نکرد علیه او اقدام قانونی کنید موفق باشید.