18 اسفند 1402

چگونگی طرح دعوا علیه همسایه

دسته بندی : کیفری | مزاحمت ملکی
الهه طالبی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقت شما بخیر
مدتی است که کنار منزل مسکونی ما که (دو طبقه _من و پایین پدر ومادرم )کارگاه نجاری شروع به فعالیت کرده است که صدا و لرزش دستگاه ها کامل احساس می شود و موجب سلب آسایش از خانواده ما شده دوستانه تذکر دادم اما توجه نکرده و مجبور شدم به پلیس زنگ بزنم و صورتجلسه کنه
لازم به ذکر که فقط خانه ما در مجاورت هست و دیگر همسایه ها احساس نمی کنند
می خواستم ازش به دادگاه شکایت کنم روند کار رو می خواستم بدونم به چه صورت هست
ممنون

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام، وقت بخیر شما میتوانید با ارایه دلایل ومدارک اقرام به طرح دعوا به جرم مزاحمت نمایید جهت آگاهی از روند پیگیری پرونده تماس بگیرید