07 اسفند 1402

شکایت ایجادمزاحمت ملکی

دسته بندی : کیفری | مزاحمت ملکی
محمد قاسمی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقتتون بخیر
ما ساکنطبقه چهارم یک آپارتمان چهار طبقه 8 واحدی هستیم
مالک واحد بغلی ما به مدت سه سال یک سری وسایل مثل یخچال و کمد و... رو گذاشتن تو پاگرد پشت بام و با وجود تذکرات متعدد اصلا اقدامی برای برداشتن نمیکنن با توجه به اینکه خودشونم تو واحد ساکن نیستن و واحدشون دست مستاجر هست
سوال اول اینکه من میتونم با هزینه خودم کارگر بگیرم این وسایل رو ببرن از اینجا؟
اگر منع قانونی داره پس باید چه کاری انجام بدم؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام ووقت بخیر. شماقانوناًنمی توانیدوسایل مذکورراجابجاکنید.لیکن مطابق ماده47قانون تملک آپارتمان ها هیچ کس حق استفاده اختصاصی ازقسمت مشاعات ساختمان رابدون اجازه همه ی واحدها ندارد.شمامی توانیدازباب ایجادمزاحمت ملکی شکایت کیفری کنید.موفق باشید