06 اسفند 1402

آیا با پرینت بانک می‌توانم دعوی خودم را ثابت کنم

دسته بندی : حقوقی | استرداد سند (مالی)
Faranak Zangene
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

ببخشید .با همون پرینت بانک حساب اطرافیانم که به حساب دارنه چک زدم پول میشه ثابت کرد که پول رو‌من ریختم.اخه سر چطور اثبات کردنش موندم.اینم بگم که طرفی که پول از حسابش میریخت برای دارنده چک هیچ دادو ستدی بادارنده چک نداره.وهمو نمیشناسن اصلا

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

بله فورا درخواست استرداد لاشه چک را ثبت کنید و شما خواهان پرونده باشید از شخص واریز کننده بعنوان شاهد استفاده کنید که جهت بدهی شمابابت چک های موصوف واریز را انجام داده است و بجهت مسدودی حساب شما ،مبالغ را از طریق حساب واریز کننده برای طلبکار واریز کردید