13 اسفند 1402

چگونه می توان شهادت را پس گرفت

دسته بندی : کیفری | شهادت کذب
مهسا آخانی
کارآموز وکالت
سوال کاربر :

سلام .چطوری میشه شهادت رو پس گرفت.و آیا پس گرفتن شهادت شد جرمه..هنوز دادگاه اجراع نشده

پاسخ کارآموز وکالت :

کاربر محترم با سلام شاهدکسی هست که از شرح دیده ها و شنیده هایش در دادگاه صحبت و شهادت یاد می کند و چیزی تحت عنوان پس گرفتن شهادت وجود ندارد و چنانچه برای مقامات قضتیی احراز گردد که شهادت شما دروغ بوده با عنوان شهادت کذب علیه شما اعلام جرم می گردد