23 اسفند 1402

مجازات شهادت غیر واقع و کذب

دسته بندی : کیفری | شهادت کذب
فاطمه دشتله
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام مجدد والا دوست بنده رفتن پرسیدن گفتند ک برای گرفتن سند جدید 3 شاهد غیر خانواده میخوان ک شهادت بدن سند گم شده به منم گفتن ک بیام برای امضا میخواستم بدونم ک ایا ممکنه در اینده مشکلی چیزی پیش بیاد ک ممکن بشه دردسر برای بنده درست بشه؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام شما بهرحال شهادت میدید و مسولیت شهادت کذب در صورت اینکه خلاف واقع اعلام مفقودی شده باشد بر عهده شماست