19 اسفند 1402

انتقال خودرو حواله ای

دسته بندی : حقوقی | اثبات وقوع بیع
فاطمه دشتله
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام . من حواله خودرو کوییک خود را به صورت وکالتی با وکالت بلاعزل به یک خانم فروختم و اون خانم ماشین رو خودش رفته تحویل گرفته الان مدارک ماشین اومده و من باید وکالت تعویض پلاک به ایشون بدم . اما این خانم میگن که وکالت تعویض پلاک رو به دختر 2 ساله من بدین تا ماشین به اسم اون باشه منم به صورت محضری بهتون تعهد میدم خودم راضی به این کار هستم. سوال من اینه ‌که من چجوری میتونم از تبعات احتمالی این کار جلوگیری کنم؟ اون خانم بعدا میتونه از من شکایت کنه؟دردسری برای من نداره این کار؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام شما می‌توانید با نوشتن یک قرارداد بین خودتون و خریدار به همراه دو شاهد اعلام کنند که از شما خواستند وکالت‌نامه به نام شخص ثالث صادر گردد