20 اسفند 1402

مطالبه مال الاجاره بیش از میزان عرف منطقه

دسته بندی : حقوقی | موجر ومستاجر
مهسا آخانی
کارآموز وکالت
سوال کاربر :

درود بر شما
چندین سال بصورت شفایی مغازه پدری را اجاره کرده ام . در حال حاضر پس از فوت پدر مابقی وراث تقاضای وجه اجاره خیلی بیشتر از عرف محل را دارند ولی بنده قادر به پرداخت بیشتر از عرف ندارم . با این وجود مابقی وراث میگن نمیتونی تخلیه کن.
چه راهکاری برای دفاع از حق خود و پرداخت اجاره عرف و حفظ کاسبی خودمو دارم ؟

پاسخ کارآموز وکالت :

کاربر محترم با سلام تا پایان مدت قرارداد شفاهی شما موظف به پرداخت مبلغی بیش از مبلغ توافق شده نمی باشید مگر اینکه اجاره شما مشمول قانون 56 باشد که در این صورت وراث می توانند تقاضای تعدیل اجاره بها را نمایند.در خصوص پرداخت بیش از عرف نیز تقاضای ارجاع امر به کارشناس جهت تعیین اجاره بهای عادله را نمائید