24 اسفند 1402

طرح دادخواست طلاق از سوی زوج

دسته بندی : خانواده | صدور گواهی عدم اماکن سازش به درخواست زوج
لیلا شیروانی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام من 4سال ازدواج کردم خانواده همسرم بیماری دختر خودشان راپنهان کردن همسرم بردم دکتر روانپزشک گفتن هم مشکل روانی داره هم ای کیو پاین هست همش فحاشی میکنه و به بچه ام کوتک میزنه همش به خانواده ام فوش میده چندبار بهش فرصت دادم خوب بشه ولی همون طورهست عوض بشو نیست الان دیگه توانایی زندگی کردن با این خانم ندارم میشه بهم راهنمایی کنید چطور ازش جدا بشم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

کاربر محترم وکیلوند با سلام_ شما میتوانید هر زمان که بخواهید دادخواست طلاق را مطرح کنید ،اما بایستی حقوق مالی زوجه پرداخت شوند یا ترتیبی برای پرداخت قرارداده شود.