طلاق از طرف زوجه و حق و حقوق مالی

دسته بندی : خانواده | صدور گواهی عدم اماکن سازش به درخواست زوج
شایان حیدری
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

همسرم میخواد بدون دلیل منو طلاق بدهد من چیکار میتونم انجام بدم من یه پسر 15 ساله دارم و 19 ساله ازدواج کردم آیا من راضی نباشم میتونه بچه رو از من بگیره و هیچ چیزی به من نده مثل مهریه و مال و اموال و اینو هم گفته که مالم رو انتقال دادم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام، درمورد حضانت فرزند چون بالای 15 سال میباشد خود فرزند تصمیم میگیرد با کدامیک از شما باشد، درمورد مابقی حق و حقوق مالی بایستی توسط قاضی تصمیم گیری شود، راجع به مهریه و اجرت المثل و ...