12 اسفند 1402

مهلت اعتبار گواهی عدم امکان سازش

دسته بندی : خانواده | صدور گواهی عدم اماکن سازش به درخواست زوج
مهسا آخانی
کارآموز وکالت
سوال کاربر :

سلام مجدد بله رای عدم سازش صادر و رای برج 9 امسال قطعی شده ولی اینطور که میگن 3 ماه فرصت داشتم به دفترخانه مراجعه کنم که در فرصت مقرر مراجعه کردم لیکن ظاهرا میگن از زمان مراجعه به دفترخانه چند ماه دیگر هم فرصت هست میخواستم بدونم بعد مراجعه چقدر فرصت دارم.

پاسخ کارآموز وکالت :

کاربر گرامی با سلام با توجه به اینکه حضرتعالی در موعد مقرر گواهی صادره را به دفترخانه ارائه کرده اید می بایست مطابق قانون این گواهی باطل نشود اما بهتر است در این مورد از دفترخانه جویا شوید