15 اسفند 1402

دادخواست طلاق به درخواست مرد

دسته بندی : خانواده | صدور گواهی عدم اماکن سازش به درخواست زوج
عباس جاوید
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وخسته نباشید همسر اینجانب در بعضی وقت ها بدون اجاز و رضایت به تنهای به مسافرت رفته و در امور مالی مدیریت نداشته و در امور مالی بعضی اوقات به بنده دورغ می گویند و گاهی از رابطه زناشویی امتنا نموده و بعضی اوقات اقدام به پر خاش گریی نموده در انجام امورات خانه سست بوده و بیشتر اوقات خود را با گوشی سپری می کند اینجانب از زندگی کردن با ایشان بی زار شده ام و می خواهم اقدام به طلاق کنم شرایط برای طلاق رامی خواستم بدانم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام بر طبق ماده 1133 قانون مدنی اختیار طلاق با مرد است و اوست که می تواند حتی بدون دلیل موجه، دادخواست طلاق به درخواست مرد به طرفیت همسر تقدیم دادگاه کند