25 اسفند 1402

تمدید قرارداد اجاره به صورت شفاهی

دسته بندی : حقوقی | موجر ومستاجر
فاطمه دشتله
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

اجاره نامه بنده که موجر هستم هفده ماه است که تمام شده ولی مستاجر به دلیل سکوت بنده ملک را تحویل نداده وهمان مبلغ کرایه قبلی را میپردازد ولی بنده اذن و شایتی مبنی بر این به ایشان ندادم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام سکوت شما به‌معنی رضایت در ادامه اجاره با شرایط سابق است در صورت عدم رضایت اظهارنامه مبنی بر افزایش اجاره یا تخلیه ارسال نمایید