28 اسفند 1402

آیا میتوان اجاره بها ی 6 ماه آتی را از ودیعه به موجر پرداخت کرد؟

دسته بندی : حقوقی | موجر ومستاجر
عبدالمجید عبدی دزفولی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر. ی سوال داشتم از خدمتتون، ما حدود یک سال نیمی هست مستاجریم از اون اولش تا چند ماه پیش هم مبلغ اجاره رو سر موقع پرداخت میکردم یا مثلا شب عید پارسال صاحبخونه گفت میتونی 3 ماه اجاره رو زودتر بدی بدهکارم من داشتم دادمش، تا 3،4 ماه پیش به دلایلی یکم گیر و گرفتار شدم و تقریبا 5روز تا ده روز دورتر میشده تا بدم یعنی نزاشتم برسه ماه بعدش. ولی این صاحبخونه ی خودش روزگارمو سیاه کرده از بس زنگ میزنه یا زنش 24 ساعت گوشی دستشه زنگ میزنه به خانمم یا مادرم. خواستم ببینم این 6 ماه دیگه تا تاریخ قراردامون مونده رو میتونم بهش کرایه رو ندم بگم از پول پیش کم بزاره. ممنون میشم.

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام شما می توانید عنوان کنید ولیکن نه موجر تقبل می کند و نه قانونی است مگر اینکه قصد همکاری داشته باشند و با شما به توافق برسند.موفق باشید.