28 اسفند 1402

داد خواست استرداد لاشه ی چک

دسته بندی : حقوقی | استرداد سند (مالی)
نگار محمدعلی گل
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر یه سوال داشتم بنده یه کالایی با چک خریدم که متاسفانه نتونستم مبلغ چک رو پر کنم چکم برگشت خورد با طرف توافق کردیم که مهلت بده و من یه چک دیگه بیارم جایگزین کنیم تا چک های برگشتی رو بهم تحویل بده تا رفع سو اثر کنم اما متاسفانه تا چک جدید رو گرفت از دادن چک های بنده امتناع میکند میخاستم بدونم الان چکاری کنم نیاز به صورتجلسه هست انجام بدم یا چه کاری انجام بدم ممنون میشم راهنمایی فرمایید

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام و عرض ادب، اظهارنامه مبنی بر استرداد چک همراه با مشخصاتش بدید و اگر ندادن دادخواست استرداد لاشه ی چک بدید، اگر پیامک یا مدرکی دال بر مطالب ذکر شده دارید هم ضمیمه دادخواست کنید.