29 اسفند 1402

فروش یک ملک به چند نفر

دسته بندی : حقوقی | اثبات وقوع بیع
مریم محمدی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

من یه زمین خریدم و حالا یه آقایی پیدا شده که میکه صاحب زمین به اون هم فروخته . من تو اون زمین اسکلت ساختمان رو تمام کردم . زمین‌ها بصورت قولنامه ای با کد رهگیری هست .چکار کنم ؟؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام کاربر محترم تاریخ قولنامه ی چه کسی مقدم است؟اگر برای شما مقدم است دادخواست اثبات مالکیت و تنظیم سند علیه مالک ارایه دهید و نیز شکایت فروش مال غیر.