خواستم ببینم چه طور میتوانم به یک وکیل وکالت دهم که فردا در دادگاه جای من حضور پیدا کند و در خواست مشخص کردن واجرای حکم را بدهد وهزینه اش چقدر میباشد.

دسته بندی : کیفری | رابطه نامشروع
علی تقوی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

درودبرشما. من یک شکایت منافی عفت غیراز زنا داشته ام و شخص هم در دادگاه اقرار به عمل مرتکب شده کرده است ودادگاه تمام اقراریات را ثبت کرده و بعد ابلاغ آمده که دادگاه شهرستان صلاحیت ندارد وارجاع داده شده تهران. برای فردا نوبت دادگاه میباشد، خواستم ببینم چه طور میتوانم به یک وکیل وکالت دهم که فردا در دادگاه جای من حضور پیدا کند و در خواست مشخص کردن واجرای حکم را بدهد وهزینه اش چقدر میباشد.

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام ودرود از طریق پشتیبانی سایت میتوانید وکیل اختیار نماید مبلغ توافقی است.