راهکار قانونی جهت دفاع اتهام انتسابی

دسته بندی : کیفری | دیه
الهه طالبی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر
چند وقت پیش توی خیابون دعوایی پیش میاد و آقایی برای میانجی‌گری وارد دعوا میشه و طرف دعوا رو با چوب کتک میزنه. طبق گفته این آقا، قسمتی از کتف طرف کبود شده و طرف ادعا کرده که شنوایی گوشش هم کم شده.
سوال من این هست که این آقا (میانجی‌گر) چطور باید توی دادگاه از خودش دفاع کنه؟راهی هست؟ممنون میشم راهنمایی کنید که چکار باید بکنه
و میشه بگید به صورت تقریبی مجازات این آقا چی هست؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام، وقت بخیر باید ابتدا اثبات غیر عمدی بودن آن را کند که صرفا درجهت خاتمه درگیری اقدام نموده وبعد درصورتی که طرف که آسیب دیده باید اثبات نماید که صدمات ناشی از ضربات ایشان بوده که این را پزشکی قانونی تشخیص می دهد.