اثبات رابطه نامشروع همسر

دسته بندی : کیفری | رابطه نامشروع
الهه طالبی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام .داداش من میخواد از زنش طلاق بگیره ولی درعین حال خانومش داره بهش خیانت میکنه .اما هیچ مدرکی نداره .ولی دختره خیلی اسرار میکنه که داداشم وکالت بده برای طلاق .الان باید چیکار کنیم که بتونیم مدرک داشته باشیم میشه راهنماییم کنید

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام، وقت بخیر برادر شما باید برای اثبات رابطه نامشروع مدارک ودلایلی داشته باشد ودرصورت اطمینان نسبت به این مورد طرح دعوا نماید تا قاضی دادگاه با استعلام لز پرینت تماس وپیامک های خانم این موضوع برایش به اثبات برسد.