وثیقه سند برای دادگاه

دسته بندی : حقوقی | مطالبه وجه چک
غزال زارعی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

برادرم چکش برگشت خورده براش وثیقه یک میلیاردی گذاشتن من براش خواستم سند بزارم سند من در رهن بانک وارزش ملکی دونیم میلیارد الان قاضی بعد بررسی سندها چون سه دونگ سه دونگ میگه باید بری بانک نامه بیاری که ثابت بشه شما برای وامی که گرفتین یه ملیارد به بانک بدهکارید چون تو ی سند خودم وهمسرم هرکدام یه ملیارد قید شده آیا بانک به ما نامه میده موافقت میکنه که سند بره برای وثیقه بشه

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام دوست عزیز شما در ابتدا از دادگاه بخواهید با بانک مکاتبه نمایند که بانک نامه را به شما ارائه نمایند در غیر این صورت بانک معمولا همکاری نمینماید