چگونگی دفاع در پرونده مطروحه

دسته بندی : حقوقی | مطالبه وجه چک
الهه طالبی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام
من در زمینه بازار بورس بین الملل فعال هستم(با مدارک معتبر و ترجمه شده قوه قضائیه)
تا دو سال قبل اوضاع وقف مراد بود
چند نفری نیز به من مراجعه کردن برای همکاری
یکی از این افراد با اسرار خودش مبلغ حدودا 140 میلیون در حساب یکی از اقوامشان که نزد ما بود سرمایه گذاری کرد(پولی به من داده نشد و اصلا ایشان را نمیشناختم)
پس از مدتی ایشان از بنده طلب یک چک کردن و بنده نیز به ایشان دادم و به ایشان متذکر شدم که این چک نه وجه ی در حساب بانکی هست و صرف امانت نزد شماست
پس از مدتی بازار روی بدش را به ما و دیگران نشان داد و همگی متضرر شدیم
حال صاحب چک پس از گذشت بیش از 11 (یازده ماه) از موعد چک را برگشت و علیه من شکایت کرده که به دادگاه حقوقی ارجاع داده شده است
سوال
برای دادگاه حقوقی باید ضامن ببرم؟
دقیقا در دادگاه چه کاری باید انجام بده؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام، وقت بخیردر دادگاه حقوقی نیاز به بردن ضامن نیست وشما باید دفاعیات خود را ارائه دهید مبنی بر اینکه که چک به امانت به دست ایشان بوده که البته نحوه نگارش چک بسیار حائز اهمییت است.