رابطه نا مشروع و تهدید یکی از طرفین

دسته بندی : کیفری | رابطه نامشروع
سید علیرضا فاطمی
کارآموز وکالت
سوال کاربر :

سلام اگر دختر و پسری باهم رابطه نامشروع داشته باشند و هردو طرف راضی باشند اگر بعد از مدتی دختر از پسر شکایت کنه بگه این فرد با من رابطه داشته یا این که دختر بخواد آبروی پسر رو ببره بگه زمان رابطه فیلم ازت گرفتم مثلا بخواد از پسر اخازی کنه پول ازش بگیره تکلیف پسر و دختر چی میشه ؟

پاسخ کارآموز وکالت :

سلام چنانچه رابطه نا مشروع با شرایط مقرر، اثبات شود هر دو طرف مجازات می شوند. در خصوص تهدید یکی از طرفین هم مجازات مجزا اعمال می شود.