بعد از انجام چه خطراتی برای من و چه کارهایی برعلیه من ممکنه انجام بده؟

دسته بندی : کیفری | رابطه نامشروع
حبیب جوادی اصل
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقتتون بخیر
بنده به مشکلی برخوردم بابت اینکه خانمی مطلقه با یک بچه 9 ماهه درخواست رابطه نامشروع رو داده. خواستم بدونم بعد از انجام چه خطراتی برای من و چه کارهایی برعلیه من ممکنه انجام بده؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

کاربر گرامی با توجه به مجرمانه بودن عمل مذکور پیشنهاد می شود از انجام رابطه غیر قانونی اجتناب نمایید ولی اگر بر فرض علیه شما ادعایی در این خصوص مطرح هم نماید با توجه به اینکه عمل انجام شده از جرایم عمومی و متقابل می باشد در نهایت و در صورت اثبات انجام عمل و رابطه ، برای هریک از شما صد ضربه شلاق در پی خواهد داشت .ولی همانطور که گفته شد چون عملی متقابل می باشد احتمال اعلام جرم توسط ایشون بسیار کم است.جز این ،کار دیگری علیه شما نمی توانند انجام دهند.