دیده شدن زوجه با یک آقا در یک ماشین

دسته بندی : کیفری | رابطه نامشروع
مهسا آخانی
کارآموز وکالت
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر من خانومم بابک آقا در ماشین دیدم وهردوتحویل کلانتری دادم آقا قبول دارنشدن وارجاع داده شده به دادگاه لطفا راهنمایی میکنید

پاسخ کارآموز وکالت :

کاربر محترم با سلام سوال حضرتعالی ناقص است چرا که نفرمودید راهنمایی در چه خصوصی مدنظر است ولیکن با ارجاع پرونده به دادگاه، دادگاه با تشکیل جلسه و استماع اظهارات و دفاعیات و ادله طرفین اقدام به صدور رای می نماید.