اتهام رابطه نامشروع ونحوه اثبات آن

دسته بندی : کیفری | رابطه نامشروع
فریبرز ذوالفقاری
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

خانمم کاملا راههای ارتباطی رو روی من بسته و احتمالا بخاد شکایت کنه میخاستم بدونم صرفا با این پیامک ها می‌تونه شروط 12 گانه طلاق رو پیش ببره

پاسخ کارشناس حقوقی :

با سلام خدمت شما کاربر گرامی.چنانچه ایشان از شما شکایت رابطه نامشروع نماید می‌تواند این ادعای خود را در دادگاه اثبات نماید وشما محکوم شوید .ایشان به استناد این رای قطعی محکومیت می تواند درخواست طلاق بدهد در صورت تمایل جهت مشاوره بیشتر از طریق همین پنل درخواست خود را ارسال بفرمایید