خشونت خانگی و اقدام متناسب

دسته بندی : کیفری | تهدید به ضرر نفسی شرفی مالی
سید علیرضا فاطمی
کارآموز وکالت
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر دختر 22 ساله هستم من مدام از طرف برادرام و پدرم تهدید به مرگ میشم فحش های رکیکی میخورم کتکای بدیم از سمتشون میخورم ب حال مرگ واقعا امنیت جانی ندارم میخوان تمام زندگیمو کنترل کنند از حقوق خودم توی این موارد بی اطلاعام ایا من کاری از دستم بر میاد که بتونم پیگیری کنم؟

پاسخ کارآموز وکالت :

سلام بهتر است ابتدا با اورژانس اجتماعی تماس بگیرید. شماره 123