مرور زمان جرم رابطه نامشروع

دسته بندی : کیفری | رابطه نامشروع
مهران رستمی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

یعنی سال 98 تا الان میتونه شکایت کنه یا 5سال شده؟ بعدچه مجازاتی داره؟ بعداین سال اثبات راحت هست آیا؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام مجازات رابطه نامشروع در ماده 637 قانون مجازات اسلامی بخش تعزیرات تعیین شده ،ماده 637 هر گاه زن و مردی که بین آنها علقه زوجیت نباشد، مرتکب روابط نامشروع یا عمل منافی عفت غیر از زنا از قبیل تقبیل یا مضاجعه ‌شوند، به شلاق تا نود و نه ضربه محکوم خواهند شد و اگر عمل با عنف و اکراه باشد فقط اکراه ‌کننده تعزیر می شود .و در خصوص مرور زمان آن نیز مستند به ماده 105 قانون مجازات اسلامی مشمول مرور زمان شده