راهکار قانونی درفرض سوال

دسته بندی : حقوقی | مطالبه وجه چک
الهه طالبی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام و تبریک سال نو بنده چک رو به بنده خدایی داده بودم ولی ثبت نکردم و گفتم ثبت نمی کنم تا زمانی که کار را برام انجام بدهی ولی متأسفانه کار را برام انجام نداد و متعاقب آن رفت چک رو به اجرا گذاشت و من الان 20 روز فرصت اعتراض دارم. چه باید کرد.مبلغ چک 8 میلیون می باشد. با تشکر

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام، وقت بخیر شما می توانید علیه ایشان که متعهد به انجام کاری گردیده واز انجام آن استنکاف نموده برایش ابتدا اظهارنامه وبعد از آن علیه اش طرح دعوا نمایید. درصورت امکان تماس بگیرید تا توضیحات بیشتری ارائه گردد.