شرط داوری در خرید اینترنتی

دسته بندی : حقوقی | سایر دعاوی
حبیب جوادی اصل
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام خسته نباشید . من به صورت انلاین خرید اینترنتی انجام دادم . زمان خرید تیک پذیرش قوانین و مقررات سایت رو زدم / بعدها از خودشون اومدن به قوانین و مقررات بحث داوری رو مطرح کردن . جنسمو نمیدن به دادگاه شکایت کردم لایحه دادن که قوانین و مقررات سایت بحث داوری هست و دادگاه نمیتونه رسیدگی کنه ... چطور و با چه قانونی کار رو به دادگاه بندازم؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام کاربر گرامی باتوجه به قبول شرط داوری از سوی شما جهت حل اختلاف دادگاه صلاحیت رسیدگی نخواهد داشت .توافق و قید ارجاع به داوری در خرید های اینترنتی میز با منع قانونی روبرو نیست.