دریافت مرخصی با وثیقه ملکی

دسته بندی : حقوقی | سایر دعاوی
فریبرز ذوالفقاری
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر
اعسار اولم برای مهریه رد شد و چون وکیلی اعتراضی نکرد حکم قطعی شد اعسار دوم زدم ولی مورد بررسی واقع نشد و به شورای حل اختلاف ارجاع شد و پس از مدتی همسرم حکم جلب مرا گرفت و من را 4روز به زندان انداخت که با وثیقه ملکی پدرم به من تا 18 فروردین مرخصی داده اند حالا اگر در 18 فروردین خود را معرفی نکنم تکلیف آن وثیقه ملکی چه میشود ؟ و اگر من بتوانم در اعسار بعدی حکم قاضی برای اقساطی شدن مهریه را بگیرم موضوع مصادره وثیقه ملکی منتفی میشود در این مدت چه باید بکنم ؟ ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

پاسخ کارشناس حقوقی :

با سلام خدمت شما کاربر گرامی.اگر خود را در تاریخ مقرر معرفی نکنید وثیقه به نفع دولت ضبط می شود .ضمنا پرونده کیفری بابت غیبت از زندان برای شما تشکیل می شود