آیا امکان دادن پول میتوان مال غیر منقول داد؟

دسته بندی : حقوقی | سایر دعاوی
الهه طالبی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سهام دار شرکت خاص هستم که چهار تا سهام دار دارد وسهام همه مساوی میباشد میخواهند سهام مرا بخرند ولی به جای پول به من از اموال غیر منقول شرکت را بدهند ایا این امکان پذیر هست اگر هست چگونه باید انجام شود

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام، وقت بخیر بله می توانید توافق کنید که بابت وجه سهام معادل آن مال غیر منقول به شما بدهند واین توافق باید دردفترخانه اسناد رسمی ثبت شود.