راهکار قانونی درفرض سوال

دسته بندی : حقوقی | سایر دعاوی
الهه طالبی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام ما 7 تا دختریم 3 تا برادر
برادرامون ارث بابام رو کشیدن بالا و زمین هارو زدن به نام خودشون پدرم زندس ولی معتادش هم کردن
ولی از پدرم می پرسیم میگ من چیزی امضا نکردم سوال من اینه آیا میشه زمین هارو بدون حضور پدرم به نام خودشون بزنن؟
و سوال بعدی این که برا گرفتن اموال باید چیکار کنیم؟
و اینا وکیل میتونه پیدا کنه ک به نام پدرم زمینی اصندمونده یانه؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام، وقت بخیر هر گونه نقل وانتقال نسبت به اموال باید با حضور مالک ودردفترخانه اسناد رسمی صورت پذیرد.