امکان طرح شکایت تهدید

دسته بندی : کیفری | تهدید به ضرر نفسی شرفی مالی
حبیب جوادی اصل
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام من متاهلم و مدتی با مردی متاهل بودم وچندعکس سلفی ازمن دونفره دارد الان که تمام کردم امده به خاهرام عکس هارا فرستاده وبه شوهرخاهرگفته زنت نزار باخاهرش بگرده خاهرش خراب فلان وهربارهم میادمحل کارم پوشاک دارم تهدید که اگرجواب تلفنم ندی میزنم یکی ازبچه هاتو میکشم چه باید کنم ابرومنو داره همه جا میبره

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام کاربر گرامی می توانید اقدام به طرح شکایت تهدید نمایید.