اطلاع رسانی پرونده از طریق ثنا

دسته بندی : جرایم پزشکی | سایر دعاوی
محسن حاجی آبادی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

پزشکی به اتهام پیام دادن از اینستا، از من شکایت کرده ، من نتونستم برای دادسرا ثابت کنم کار من نبوده، اول به من گفتن برو وثیقه بیار ، بعدش پزشک گفت اگر به روانپزشکی که معرفی میکنه بروم و نسخه بیارم رضایت میده ، از دیماه رفتم دکتر و نسخه رو برای قاضی دادسرا بردم گذاشت توی پرونده و گفت مراقب باش اصلا برای شاکی مزاحمت ایجاد نشه، و گفت منتظر رضایت شاکی بمونیم ، خود قاضی چیزایی نوشت و مهر و امضا کرد منم امضا کردم ، آخر اسفند تا الان ثنا نوشته اطلاع رسانی نمیشه از این طریق دفتر رسیدگی اطلاع رسانی رو محدود کرده ، ، رفتم شعبه پرسیدم کار پرونده شما تموم شده و فقط ابلاغیه میاد منتظر باشین، میشه بپرسم منظور دفتردار از تموم شدن کار پرونده چی بوده. یعنی رضایت دادن ؟ چون دیگه وثیقه یا چیزی نخواستن. ممنون

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام دو راه برای مطلع شدن هست یکی همون اطلاع رسانی پرونده برای اشخاص حقیقی در عدلیران که گفتید نمایش نمیده. مراجعه به شعبه رسیدگی کننده دادسرا احتمالا پرونده مختومه شده وگرنه باید برای ارجاع پرونده به دادگاه پیام میدادند بجز این دو راه هیچ کسی به شما اطلاعاتی نخواهد داد. امیدوارم کمک کرده باشم موفق باشید