پرداخت اجاره بها

دسته بندی : حقوقی | موجر ومستاجر
محمود رئیسی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام خانه با مستاجر تا برج 5خریدم ولی بعد از صاحبخانه .بعد از سند بنام من زدن و درخواست اجاره نامه گفتن اجاره نامه الان نیست و مستاجر مسافرت هست ، برای اینکه خیال شما راحت شده می نویسم اجاره نامه واگذار شده و من امضا کردم . منتها این فروشنده بعد از مالکیت من اجاره نامه را پیش از موعد سر سال (برج 5) بردن و تمدید کردن . من به نیت اجاره نامه موقع قولنامه این امضا را کردم آیا این آقا فریبکاری یا کلاهبرداری نکردن. راهی دارد . قرارداد اجاره را موقعی تمدید کردن که من صاحبخانه بودم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام خیر خود شما با تنظیم قرارداد اجاره موافقت کرده اید و قرارداد اجاره صحیح است ولی اجاره بها باید به شما پرداخت گردد و در صورت عدم پرداخت اجاره بها ، شما می توانید دادخواست حقوقی اقامه نمایید پرداخت گردد